Beoordelingen

6,9
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,2
Comfort
6,2
Locatie accommodatie
7,3
Faciliteiten
5,9
Personeel
7,6
Waar voor uw geld
7,2

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    5 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Barbara
    nl

    Beoordelingsscore

    3,8
    13 augustus 2017

    Vrij armoedig en onvriendelijk.

    Ondanks dat het hotel niet duur is, is het ons behoorlijk tegen gevallen. De kamers waren klein, armoedig en gehorig. Er stond een douchecabine in de kamer maar er was een gedeeld toilet op de gang dat ook een beetje muf was. De eigenaresse was nogal onvriendelijk en we voelden ons daardoor ook niet zo welkom. We hebben daarom het ontbnijt niet eens geprobeerd. Hoewel we contant hebben betaald is er ook geprobeerd het bedrag van de creditcard af te schrijven, dit vonden we heel raar. Op zondag was er markt in de straat, op zich leuk maar daardoor konden we niet vertrekken met onze auto die voor het hotel stond geparkeerd. Het was fijn geweest als de hoteleigenaars ons daar even over hadden geinformeerd.
    De kamers waren redelijk schoon en we kregen twee kamers tegenover elkaar.
    Gerrit Lageman
    fr

    Beoordelingsscore

    5,4
    3 mei 2017

    Minimaal

    Armoedig
    Bij het station
    Morris
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    28 april 2017

    Prima

    1 toilet en deze was een verdieping langer
    Prima voor de prijs
    Wim
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    18 december 2016
    aanwezigheid van personeel bij aankomst
    prijs/kwaliteit en locatie is loopbaar naar het centrum
    Moriaantje
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 december 2016

    Prijs-/kwaliteitsverhouding zeer gunstig.

    Kamer misschien een ietsje aan de kleine kant, wasbak van kabouterformaat.
    Het ontbijt was top, nette kamer. voortreffelijk bed en een prima locatie: recht tegenover het station - op 200 á 300 meter afstand - en op ongeveer 20 minuten lopen van het centrum. Sympathieke eigenaren. Gezellig café/restaurant. Op zondagochtend letterlijk om de hoek van het hotel een warenmarkt (natuurlijk een kilootje honing gekocht...). Over de warenmarkt gesproken: de hele zaterdag is er een grote warenmarkt in het centrum van de stad. De auto kun je gratis zowat voor de deur van het hotel kwijt.
    clara
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    12 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    peter gudgeon
    um

    Beoordelingsscore

    7,1
    24 april 2018

    Different and sparse but could not find a cheaper place.

    Unusual
    Tim
    ie

    Beoordelingsscore

    7,5
    15 april 2018
    A bit basic
    Cheap, OK for one night. Not luxury - but I want looking for that. Good bar and food and breakfast.
    lee
    gb

    Beoordelingsscore

    3,8
    9 april 2018
    Disappointed
    JEAN-MICHEL
    fr

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Valentin Danev
    gb

    Beoordelingsscore

    5,0
    6 november 2017

    What a s@## hole

    Ohh where shall i start. I have booked the place for a short stop from paris to brugge . I wanted a dinner and a bed. On the checkin there was a dog running free in the bar and kitchen.... so that men i will not eat food from a kitchen with dogs running free. They had 11 rooms with 1 single toilet and 1 single shower so you can imagine the line in front of it. By far the worst place i have ever stay in. Dirty mouldy just terrible . I have made a booking for 3 adults and a kid on the page it says i will get a cot for the little one but they did nkt give me one so we had to sleep on top of each other .STAY AWAY FROM THAT PLACE.
    Not much
    Paul Little
    gb

    Beoordelingsscore

    4,2
    22 september 2017

    St Quentin

    No en suite even though paid for
    In town centre
    William
    se

    Beoordelingsscore

    10
    21 september 2017

    Lovely stay.

    They could have spoken better English, though it was not a problem.
    Personnel were outstandingly nice. Room was good for the price, location amazing and restaurant downstairs superb. Loved it! Also a supermarket 100 meters away, just great.
    Khoa Nguyen T
    kr

    Beoordelingsscore

    10
    25 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Enzo
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    1 juli 2017

    Handy for a one-night stay

    One shared WC on the landing, with no window nor ventilation. The pillows were like sofa cushions and I didn't use them.
    The owners were very helpful and we had a good evening meal
    Dave
    gb

    Beoordelingsscore

    5,4
    17 juni 2017

    Quirky

    Julie
    gb

    Beoordelingsscore

    6,2
    10 oktober 2016

    Basic

    Really a workers digs - "bathroom " was a shower cubicle and basin beside the bed - toilets were in the corridor
    Clean freindly
    Nigel
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    28 september 2016

    Good basic overnight stop.

    For our purpose, nothing not to like.
    Excellent location on edge of town with easy access to/from autoroute. 20 minute walk to town centre. Good basic accommodation and catering. Good overnight stop.
    Mike
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    14 augustus 2016
    The hosts have very little English, I wouldn't recommend this place to people who can speak at least basic French
    The hotel room was clean and well presented, when they realised we were a couple they were very quick to provide an extra towel to help us
Beoordelingen worden geladen